På stan med Annika | Inte som alla andra

Inte som alla andra

Annons

På stan med Annika

Ingenting är sig likt!

Blev lunch efter en härlig stund på stan med min ledsagare. Vi var in i olika affärer och spanade. Jag fastnade för en tröja med öron på huvan (hur man nu säger), den var så sjukt fin. Fanns den tro i min storlek? Nej, just det. För liten.

Lunch blev på ett ställe som heter Dragon House. Maten brukar vara god där, men nu var den sämre och smaklös typ. Sushin var inte alls vad jag förväntat mig. Inte för att det var äckligt, men inte heller så sjukt gott att det bara smakade mer. Både jag och Annika var besvikna.

Här kan du se vad jag åt. Ser godare ut än vad det smakade, faktiskt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E B B A

    Sv; Tack för din kommentar! Det är vidrigt hur man kan tänka så illa, redan i den åldern att man dricker sig packad. Det förstår jag inte. Kram

Annons
stats