Mobbning på arbetet | Inte som alla andra

Inte som alla andra

Annons

Mobbning på arbetet

Bild lånad från aliexpress.com

Jag vet inte hur jag känner mig. Jo, känslan av mobbning finns.
Jag har blivit mobbad på min arbetsplats.

Vem tror du mobbade mig? Jo, en personal.
Jag tänker inte hänga ut vem det är, men fick höra följande…
“Vad har du för öron?” Jag tog av mig mitt diadem och visade min älskade kattöron. Vad fick jag för spydig kommentar tror du? “De där är fula. Ska man verkligen ha sådana öron när man är i din ålder? De passar inte på en vuxen kvinna”

Jag blev jätteledsen, men visade det inte. Orkar inte bry mig. Tycker inte att man ska få skit för någonting man inte gjort. Jag har aldrig varit dum mot den här personen eller sagt någonting dumt om dennes kläder eller accessorer.

Vad har jag gjort som ger personen rätten att ge mig mindre värde? Jag bara undrar. Jag förstår inte vad det är frågan om, inte egentligen. Jag har varit snäll idag, till lags och inte gjort någonting dumt alls. Ändå får jag skit kastad på mig. Det går inte bara att skaka av sig och gå vidare heller, det gör så ont.

Jag som verkligen älskar mina kattöron och vill köpa andra roliga öron, tror du att det kommer uppskattas? Det tror inte jag. Men… skam den som ger sig. Jag ska inte ge upp, utan ha på mig öronen när jag känner för det och inte bry mig om vad folk snackar för skit.

Det är jag som bestämmer hur jag själv vill se ut och mina föräldrar stöttar mig i mitt beslut. Så det så!

Jag lever efter mottot “Behandla andra så som du själv vill bli behandlad”

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats