Kopieringsbar HTML-Ruta Blogg.se | Inte som alla andra

Inte som alla andra

Annons

Kopieringsbar HTML-Ruta Blogg.se

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mynameisjossan

  Hejsan. Jag blir så lack på sådana som kapar saker bara för att jävlas och förstöra saker och ting.
  Sådana människor borde inte få leva. Jo, kanske leva.. Fast, de borde få ett rejält straff.

  Ett tag trodde jag att du hade givit upp bloggen. Skönt att du är tillbaka.

  Välkommen tillbaka in i bloggvärlden. Mvh Jossan

 2. Thessan

  hej! Nu är jag och mina amigurumis tillbaka i bloggvärlden. Någon kom över mitt lösenord till bloggen i höstas och efter det tappade jag blogglusten men nu är jag här igen, titta gärna in! Kram

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats