Jobb på InBetween | Inte som alla andra

Inte som alla andra

Annons

Jobb på InBetween

Idag blev det att jobba på InBetween en stund. Jag jobbade inte alls länge. Jag hade plötsligt ärenden att urätta. Det kom ett paket till mig via Royaldesign.se, som innehöll fina saker. Jag beställde det för sådär 100 år sedan eller något, nä men det var längesedan i alla fall. Du ser ju bilderna här i inlägget hoppas jag.

Underhållningen var psalmer som sjöngs och så fick man rösta på sin favorit. Det heter “Salmtoppen”. Det var riktigt kul att lyssna på faktiskt.

Innan jag går in på vad som var i paketet, så åt jag en jättegod tårta. Jag tänkte skryta om den godaste tårtbit jag ätit tror jag. Den var inte alls för söt, tårtor har ju en tendens att bli det. Ja, enligt mig i alla fall. Den bit jag åt innehöll jordgubbar och citrongrädde. Så himla god, liten blandning mellan sött och syrligt.

Kuddfodralet kostar 550:- och glasunderläggen 4-pack kostar 350:- Just denna design heter Slize of life

Nu ska jag lägga mig ner och spänna av i soffan framför serien “Dårfinkar & Dönickar”, innan jag ska hem på middag hos mina päron.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats