Häftmassa gjorde detta | Inte som alla andra

Inte som alla andra

Annons

Häftmassa gjorde detta

Atopiskt eksem har jag, det är känt sedan förut. Har så ont när jag skriver på datorn. Använt häftmassa och satt upp 33 frågor till en frågeslinga. På 3 papper var det 6 bitar häftmassa jag fått riva och sätta dit. På resternade 30 papper var det 4 bitar häftmassa på varje papper jag fått riva för att sätta dit.

Ser inte så farligt ut på långfingret, men det är knallrött. Bilden är lite missvisande.

Idag har jag varit på fotvård, men innan det har jag ätit som frukost-lunch. En hamburgare, dricka och pommes på Sibylla med mamma. Hann inte äta frukost, blev lite väl snävt med allt. Orkar inte gå in på detaljer.

Nu ska jag sluta skriva, gör för ont i fingrarna på riktigt alltså. Bränner vid varje tryck på tangenterna.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats