Fettsugning och plastikkirurgi | Inte som alla andra

Inte som alla andra

Annons

Fettsugning och plastikkirurgi

I detta inlägg måste jag avregera mig en aning. Du får stå ut med det!

Vad är det för skev bild barn och ungdomar får av verkligheten? Jag förstår inenting. Först får man inte se ut som man vill, utan det ska opereras hela tiden. Inte nog med att media är i farten med vad som är idealet. Ska man nu också lära sig att det är okej med fettsugning?

Vad är det för grym värld vi lever i? Se bara på bilden här under, den är kopierat från ett spel till Android som heter “Fettsugning Kirurgi Läkare”. Alltså helt allvarligt, vad är det frågan om? Behöver man vara sur för att man är överviktig? Jag vet överviktiga som är glada, fast de är tjocka/feta. Det sitter ju inte i humöret direkt, även om det kan påverka vissa.

Efter fem veckor, så ser man så jättelycklig ut. Är det verkligen det här vi vill visa för dagens generation?

Nästa sjuka spel heter “Plastic Surgery Simulator”. Är det verkligen det här vi vill förmedla? Att det är okej att operera sig? Har man inte fått lära sig att man ska vara nöjd med hur man ser ut, om man inte behöver operera sig för att överleva eller någonting sådant. Det är helt sjukt att världen visar upp detta i ett spel, att det är okej att göra en plastikoperation. Det är för tusan ett spel för barn och ungdomar.

Vill du verkligen att ditt lilla barn, barnbarn eller vad det nu kan vara sitter och spelar det här? Du har ingen koll på vad som händer där bakom skärmen. Det är så skrämmande att det inte finns ord som kan beskriva hur skrämmande detta är. Jag menar verkligheten blir en annan.

Hjälp till att stoppa dessa spel och liknande från att finnas på Google Play och App Store. Det här har gått för långt och då menar jag riktigt för långt.

Jag är besviken på världen och samhället idag, mot för hur det var när jag växte upp. Man satt med sitt TV-spel, spelade Super Mario, lekte med sina Barbiedockor och nöjde sig med det. Idag har man inte riktigt samma koll på barn och ungdomar.

Här kan du se hur spelen går till. Inte jag som spelar dock

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hsrLbN17F4I[/youtube]

Liposuction surgery 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RFFfo43lBug[/youtube]

 Plastic Surgeon

Kom gärna med synpunkter och kritik. Jag vill veta din syn på det hela.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats