15 timmar i bil | Inte som alla andra

Inte som alla andra

Annons

15 timmar i bil

Igår åkte vi bil i 15 timmar, det är därför jag inte bloggat någonting.

Vi åkte bil i 15 timmar, undantag för att äta lunch och tanka bilen.

Vi åkte igenom 4 av Amerikas 52 delstater. Arizona, Utah, Nevada och Kalifornien.

Vi var helt slut när vi kom fram till nationalparken Yosemite och löste in oss. Vi blev tillfrågade vilket hotell vi skulle bo och fick veta att vi inte kunde komma dit på grund av skogsbrand. Vi blev tillsagda att ringa hotellet och fråga hur vi skulle göra. Vi gjorde inte det, för vi ville höra med någon som kanske visste mer. Informationen som vi åkte förbi i parken var stängd, så det var bara att åka vidare.

Klockan blev 22, innan vi kom fram till ett nytt hotell. På vägen dit fick vi köra på slingriga vägar och kolsvart var det ute. Vi såg ett hotell efter vägen som hade lediga rum, vilket vi tyckte var bra. Vi frågade där om vi kunde sova där för natten, men  de hade bara ett rum för 2 personer ledigt och vi är 5 stycken. Vi fick hjälp att ringa till ett hotell som låg 30 minuter därifrån. Det var bara för oss att köra dit. Vi ville bara komma fram, sova och vila. I den stunden hade jag kunnat sova i bilen om jag verkligen var tvungen till det, vilket jag hade hoppats slippa.

Vi bokade två rum när vi kom fram till hotellet som vi hade blivit rekommenderade och idag bokade vi för en natt till.

Det är så att det har brunnit i nationalparken Yosemite och har brunnit sedan i lördags och nu är det torsdag. Branden är flera mil lång. Troligen har folk där vi skulle bo från början fått evakuera, för de kan inte vara kvar där på grund av branden. Vi såg flera brandbilar när vi åkte i nationalparken igår.

Idag har vi varit i nationalparken Yosemite och tittat oss omkring. Det var mäktigt och en riktig upplevelse. Jag tycker att Grand Canyon är ännu mäktigare, men det här är mäktigt på sitt vis.

Vill du veta vad Yosemite är? Klicka här

Det där som ser ut som moln är brandrök från branden på andra sidan dalen.

Mer bilder finns på min Instagram som du kan se i min menyrad

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. mynameisjossan

      Tack så mycket. De är fina, men kan bli ännu bättre efter en redigering i Photoshop. Har tyvärr inte tillgång till det nu

Annons
stats