15% rabatt till mina läsare | Inte som alla andra

Inte som alla andra

Annons

15% rabatt till mina läsare

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mynameisjossan

   Hejsan. Jag hjälper inte ens mina vänner irl. Jag hjälper tyvärr inte folk med deras designer. Det kommer inte mina händer att klara av. Jag har för ont i händerna och armarna, om jag sitter för mycket vid datorn. Jag vill hemskt gärna inte göra dig besviken. Jag menar ingenting illa. Jag har hjälpt en kompis med en bloggdesign för några år sedan, då satt jag en hel helg, med en massa koder och så vidare. Jag känner inte att jag orkar eller vill göra det igen. Jag sitter vid datorn för min egen skull och har inte bloggat på bloggplatsen på hur många år som helst. Så nej, jag hjälper inte folk med bloggdesign.

   Här kan du får en del tips, som du kan fixa med själv om du vill. http://snorptorpan.bloggplatsen.se/kategori/200059-bloggtips/

   Mvh Josephine

  1. mynameisjossan

   Har gjort alla trix du har visat i videon, men bakgrunden blir bara matt, den försvinner inte alls. vad är fel?

Annons
stats